Facebook Instagram
  • Toimitus 1-3 vrk
  • 14 päivän palautusoikeus!
|
Suomi (EUR)
Toimitus:

Asiakaspalvelu

OTA YHTEYTTÄ EXTREMECLOTHING TAVALLA JOKA SOPII SINULLE PARHAITEN.

Olemme täällä sinua varten jos sinulla on kysymyksiä, vain saada yhteyttä meihin, olemme käytettävissä 7 päivää viikossa, ja jossain määrin myös iltaisin kautta chat-sivulta. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme mahdollisimman nopeasti ja joka sopii sinulle parhaiten.

Sähköposti:
support@eXtremeclothing.se

Facebook:
facebook.com/extremeclothings
Puhelin: Arkisin 13-16
+46 8 647 08 00

Instagram:
@extremeclothing - tag us #eXtremeclothing 

Yhteydenottolomake

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat postikulut?
Alle 100 EUR ostoksista perimme kuljetuskuluja 6 EUR. Yli 100 EUR ostoksista emme peri kuljetuskuluja.
Kuinka pitkä toimitusaika?
Normaalisti toimitusaika on 1-5 arkipäivää. Jos tilausta ei kyetä lähettämään ajoissa esimerkiksi vikatilanteen takia, otamme asiakkaaseen yhteyttä, jolloin hänellä on mahdollisuus purkaa kauppa.
Missä tilaus on nyt?
Käytössä www.posten.se voi käyttää seurantanumeron sait sähköpostissa lähetimme kun tilaus on lähetetty nähdä, missä paketti sijaitsee.
Miten voin palata / vaihtaa tuotteen?
Tarkista, että haluttu muutos jätetään varastossa. Vaihda tuote / koko: Tilaa haluamasi kohde ja täytä palautuslomake. Lähetä takaisin kohde, jota et halua meille. Heti kun saamme tavarat, perutamme laskun ja hyvityksen, jos olet valinnut laskun. Lähetä takaisin: Täytä palautuslomake ja lähettää kohde osoitteeseen alareunassa se. Heti kun olemme saaneet tavarat sitten peruuttaa laskun tai palauttaa tuotteen.

Vaihto/Palautus

Yli 100 EUR ostoksista emme peri kuljetuskuluja.

Liiketoiminta ei ole valmis ennen kuin saat olet saanut tilauksen, kokeillut ja hyväksytty niitä. siksi meillä on 14 päivään ostaa / peruma aika ostoisa, mikä tarkoittaa, että voit saada rahasi takaisin jos et ole täysin tyytyväinen.(Tämä edellyttäen, että tavarat ovat käyttämättömiä ja ehjät.)

Ostoehdot

Täällä voit lukea meidän täydellisen ostosehdot »

Adress: eXtremeclothing Europe AB
Box 517, 611 90 Nyköping, Sweden
Org nr: 559146-0737